Menyer

Välkomstdrinkar

Fläderspritz (mousserande vin, fläder, frysta bär) 105:-
Mousserande vin 105:- (ekologisk)                                                                                                                                                        

Bellini (mousserande vin, persikojuice) 105:-

Gott till drinken - canapéer per person:

Ädelostrulle med löjrom 38:-
Rostbiffsrulle med cantadou 28:-
Laxrulle med pepparrot 28:-
Färskost med valnöt 22:-
Snacks: blandade nötter och tunnbrödschips 22:-

Bufféer (min 20 pers)

Italiensk buffé: Pris 465:- per kuvert

Färska pastarullar med svamp & ädelost
Ett urval av antipasti
Canneloni med kyckling& soltorkade tomater
Stekta auberginer med parmesan & basilika
Tomat & mozzarella med zucchini
Vitlöksmarinerade oliver
Gnocci med rostade rotfrukter
Mango & färsk fruktsallad
Ciabatta med tapenade
Cambozolatårta med tunnbrödschips 

Sommarbuffé: Pris 465:- per kuvert

Gourmetskinka på färsk spenatbädd
Färska rödbetor med chevre, honung & rostade valnötter
Inkokt lax med fläder & lime
Potatissallad med basilika & sockerärtor
Matjesilltårta med ägg & gräddfil
Drumsticks (kyckling)
Sommarsallad på färsk frukt
Brietårta med vindruvor& tunnbrödschips
Bondbröd & smör

Tapasbuffé: Pris 350:- per kuvert

Gourmetskinka med melon
Färskost med örter och vindruvor
Färska grönsaksstavar
Kycklingspett
Skagenröra med crostini
Tzatsiki, tapenade och mangosalsa 
Grovt bröd samt surdegs painriche

 

Buffé Supernova (vegetarisk): pris 465:- per kuvert

Spenat och fetaostpaj i filodeg

Citrondressad rödkål med apelsin

Kanelrostad sötpotatis

Fetaost med vattenmelon

Taboulleh

Linsgryta med kokosmjölk

Sötpotatis och quinoabollar

Olivröra,aivar och mangosalsa

Levainbröd och tunnbrödschips

 

Menyer (min 15 pers)

Meny Mars: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Rödbetscarpaccio med parmesan, honungsrostade valnötter samt balsamico
Fläder och limebakad lax på färsk spenatbädd med champinjoner samt potatis och rosépeppar
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Venus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Sikrom med creme fraiche, rödlök och citrussallad på kavring
Ädelostfylld fläskfilé med ugnsbakad potatis och rotfrukter
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Tellus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Kupol av handskalade räkor med färsk spenat och dijongdressing samt tunnbrödsgrissini
Kycklingfilé fylld med pesto på limesåsspegel, gravade tomater och avoriristimbal 
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Saturnus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Rökt laxros med pepparrotsvisp på kavring
Pastramirökt rostbiff med rotfrukts och potatisgratäng
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Vego: Pris 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Tångromskupol på grovt bröd samt citrus och ruccolasallad
Aubergin och quinoaburgare med gräddkokta kantareller samt tomat och mangosallad
Valfritt från Dessertmenyn

 

Dessertmeny:

Valfri dessert ingår i alla våra menyer. Vid köp av endast dessert: 75:-

Himlas chokladkolatårta med vispad grädde
Citronmarängpaj med vispad grädde
Äppelcatalan med vaniljgrädde
Säsongens frukter med chokladsticks
Cambozola och Brieost med vindruvor och tunnbrödschips
Chokladfudge med valnötter och hallongrädde

Mingeltallrik. Pris 245:- per kuvert

Härlig buffétallrik med en symfoni av husets goda. Passar till såväl lunch som middag.
Handskalade räkor i skål med olivcreme
Kyckling och mangosallad med valnötter
Gourmetskinka fylld med kantareller och färskost
Grillade auberginer med fetatäcke
Hembakt bröd med färskost och tapenade

Bokningsregler:

Avboka arrangemang utan kostnad senast 14 dagar före, inbetald bokningsavgift återbetalas dock ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras 100% av arrangemangets totalkostnad.

14 dagar före arrangemang behöver exakt antal gäster anges, detta ligger till grund för debitering.

Vid bokning av 2 & 3 rätters menyer samt bufféer ingår lokal och personalkostnad i matpriset tre timmar (t.ex. kl: 18-21 alt kl: 19-22). Lokalen är bokningsbar till 01.00. Priser är exkl. moms.